Információk előfizetőinknek

A Klinikai Onkológia országos folyóirat, amely évente 4 alkalommal jelenik meg, a nyomtatott kiadás megjelenésével párhuzamosan az MKOT weboldalán is elérhetővé válik az előfizetők számára.

Klinikai Onkológia 2014/1. lapszám címoldalTisztelt Leendő Előfizetőnk!

Közel egyéves előkészítő munka után első számával 2014. februárban útjára indítottuk a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság hivatalos lapját, a KLINIKAI ONKOLÓGIA című új szakfolyóiratot.

A folyóirat évente 4 alkalommal jelenik meg, s jut postázzuk a daganatellenes gyógyszeres kezeléseket alkalmazó onkológusoknak és a társszakmák képviselőinek. A nyomtatott folyóirattal párhuzamosan az előfizetők számára a teljes lapszám virtuális verziója is elérhetővé válik a www.klinikaionkologia.hu oldalon.

A folyóirathoz való hozzáféréshez a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság tagjai számára nincs szükség külön előfizetésre, mert az éves tagdíjat befizető tagok részére automatikusan postázzuk az újságot. (Az MKOT tagsági kérelem itt érhető el.)

A folyóirat az MKOT tagságtól függetlenül is előfizethető. Egyéni vagy csoportos előfizetési szándékát az itt található űrlapon jelezheti felénk, s munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

A lapot a Literatura Medica Kiadó juttatja el Olvasóinknak.


Kapcsolódó cikkek