Ne maradjon le a folyóirat következő lapszámairól!

A Klinikai Onkológia folyóirat az 1. évfolyam 3. lapszámától előfizetéses kiadvánnyá válik, így ha továbbra is hozzá szeretne jutni a print és az online kiadáshoz, kérjük rendelje meg a lapot vagy rendezze MKOT tagságát.

A 2014. februárjában útjára indított Klinikai Onkológiai tudományos folyóirat első két lapszámát a kiadó bemutatkozó kiadásnak szánta, ennek megfelelően országszerte széles körben, s ingyenesen eljuttatta az onkológusokhoz és a daganatos betegek kezelését végző társszakmák képviselőihez, s a virtuális lapszám olvasásához is csak egy regisztrációra volt szükség a honlapon.

Olvasóink két lapszám 14 hazai és külföldi tudományos publikációján keresztül győződhettek meg lektorált folyóiratunk minőségéről, értékeiről, irányvonaláról. A bemutatkozás után ezentúl azok juthatnak hozzá a laphoz, akik megrendelik azt. (A kiadó felhívása itt olvasható.)

Amennyiben cégek, orvostársaságok kívánják az újságot munkatársaik vagy tagjaik számára előfizetni, csoportos megrendelésre is biztosítunk lehetőséget. Ezen igényüket kérjük a terjesztes@lam.hu címen jelezzék, s a Literatúra Medica Kiadó munkatársai keresni fogják őket a részletek megbeszéléséért.

Egyéni előfizetésre is van lehetőség: az éves előfizetési díj 7 ezer forint, ami magában foglalja évi 4 lapszám postázását, s egy online kuponkód kiküldését, amellyel bárhonnan hozzáférhetnek Előfizetőink a lap virtuálisan lapozható verziójához is. Előfizetést indítani év közben is lehetséges, az online hozzáférés minden esetben az adott naptári év végéig szól.

A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság (MKOT) rendezett jogviszonnyal bíró tagjai automatikusan megkapják a nyomtatott folyóiratot, s az online hozzáférést a lapszámokhoz.  Az MKOT éves tagsági díja 2014-ben 2 ezer forint.

MKOT_gomb_elofizMKOT_gomb_tagjel


Kapcsolódó cikkek