Olvasta már? Itt az MKOT 1. hírlevele!

Az MKOT megújult honlapján közzétett társasági és szakmai híreket ezentúl hírlevél formájában is eljuttatjuk tagjainknak és partnereinknek.

MKOT_hirlevel_kezdokep2_kAz orvostársaság szeretné minél élőbbé és rendszeresebbé tenni a kapcsolatot az onkológiában és a társszakmákban dolgozó szakemberek között. Ennek egyik fontos eszköze, hogy nemcsak megújult honlapunkon jelentetjük meg a híreket és információkat, hanem azokat rendszeres időközönként eljuttatjuk a kollégáknak. Híreinkről, kezdeményezéseinkről, munkánkról örömmel fogadjuk a visszajelzéseket, javaslatokat, építő kritikákat is a webszerkesztőség mkotweb@gmail.com címén.

1. hírlevelünk (2014. április 28.) tartalma:

MKOT: új folyóirat, új arculat, új lendület
Az MKOT budapesti sajtótájékoztatóján debütált a Klinikai Onkológia c. új folyóirat, elindult az orvostársaság új webrendszere és egy országos médiakampány is.

Dr. Ruzsa ÁgnesRuzsa Ágnes: “felértékelődik a klinikai onkológia”
Az MKOT elnöke szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy az olykor egymással rivalizáló orvostársaságok a korábbinál több ponton működjenek együtt.

BLD016321Onkológiai kerekasztal az OEP-pel: ne maradjon le!
Az egészség-gazdaságtani és epidemiológiai adatok alapján a résztvevők megvitatják az OEP vezetőinek részvételével az onkológiai ellátás jelenlegi helyzetét.

Klinikai Onkológia 2014/1. lapszám címoldalOlvassa online a Klinikai Onkológia folyóiratot!
A tudományos folyóirat 2014-es első két virtuális lapszáma előfizetés nélkül is hozzáférhető azon kollégák számára, akik regisztrálnak az MKOT.hu oldalon.

Ingyenes onkológiai továbbképzés Szlovéniában
A European School of Oncology (ESO) és a European Society of Medical Oncology (ESMO) közösen szervezett továbbképzési lehetősége, melyen a részvétel ingyenes.

prof. dr. Schaff Zsuzsanna - Fotó: Semmelweis Egyetem - Kovács AttilaSchaff Zsuzsanna a Széchenyi-díjról
Úgy érzem, mindig csapatban dolgoztam, sok kiváló kutatóval, az elismerés nekik is szól – nyilatkozta az orvos-kutató a kitüntetés parlamenti átvétele után.

OnkoUpdate Siófok 2014Update’14 szimpózium
Írja be a naptárába! A világ élvonalába tartozó onkológiai kutatások eredményeinek bemutatása az amerikai ASCO konferencia után júniusban Siófokon, az MKOT szervezésében.

laboratorium_mkot_vMKOT kutatási pályázatok
A partnervállalatok bevonásával meghirdetett félmillió forintos ösztöndíjakra 2014. október 1-ig lehet benyújtani a klinikai onkológiai kutatási tervet részletesen bemutató szakmai pályázatokat.

Még nem tagja az MKOT-nak?
Az MKOT tagjai előfizetést kapnak a Klinikai Onkológia folyóirat nyomtatott és online példányára is. Várjuk a Kollégákat tagjaink sorába, az éves díj 2014-ben 2 ezer forint.

MKOT_gomb_tagjel MKOT_gomb_webreg MKOT_gomb_elofiz


Kapcsolódó cikkek