Minősített weboldalként ismerték el portálunkat

Hiteles Egészségügyi Weboldal minősítést kaptak a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság weboldalai, valamint az orvostársaság partnerségével működő Rákgyógyítás.hu nonprofit betegtájékoztató oldal is.

Hiteles Egészségügyi Weboldal 2017.

Az online szakértők és egészségügyi szakemberek közreműködésével dolgozó, a magyar nyelvű internetes egészségügyi tartalmak minősítése érdekében EgészségKommandó néven létrehozott szervezet objektív szempontrendszere alapján a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság weboldalai Hiteles Egészségügyi Weboldal minősítést kaptak. Amint arról B. Papp László főszerkesztő tájékoztatást adott, az elismerés a www.mkot.hu, www.klinikaionkologia.hu és az orvostársaság partnerségével, a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért Alapítvány kiadásában működő www.rakgyogyitas.hu oldalakra vonatkozik.

Az EgészségKommandó egy nonprofit projekt, melynek célja, hogy az internetet még hatékonyabban az egészségügy szolgálatába állítsa az online egészségügyi információk minőségének javításával. Ezt egy objektív, átláthatósági és szakmaisági szempontokra épülő értékélési rendszer alkalmazásával teszi, melynek segítségévél a betegeknek hiteles egészségügyi oldalakat ajánl.

A projekt részleteiről az E-kommandó weboldalon találhatók bővebb információk.


Kapcsolódó cikkek