Sajtótájékoztató Budapesten: tudományos és társadalmi szerepvállalás

A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság sajtótájékoztató keretében számol be 2014-es megújulásáról, a Klinikai Onkológia című új tudományos folyóirat megjelenéséről, új weboldaláról és a vastagbélrákról a Gyógyulj Velünk Egyesülettel közösen kezdeményezett országos médiapályázatról.

Az MKOT új tudományos folyóiratának megjelenése mérföldkő nemcsak az orvostársaság, hanem a hazai onkológusok és a társszakmák szakmai közössége számára is. A Klinikai Onkológia folyóirat debütálásával egyszerre megújul az MKOT honlapja is, amely a korábbinál szorosabb szakmai kapcsolattartás lehetőségét teremti meg.

A rákbetegek által alapított Gyógyulj Velünk EGyesület és az MKOT társadalmi szerepvállalását egy közösen jegyzett, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) Egészségügyi Szakosztályának szakmai támogatásával, a Rákgyógyítás.hu betegtájékoztató portál médiapartnerségével meghirdetett, egész éven át tartó országos médiapályázat elindítása fémjelzi.

A rendezvény fontos szakmai találkozás az MKOT vezetői, a folyóirat kiadásában közreműködő kollégák, a betegszervezet, a partnercégek és az újságírók-szerkesztők számára.

A sajtótájékoztató résztvevői:
Prof. Dr. Bodoky György, az MKOT tiszteletbeli elnöke, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház onkológiai centrumvezető főorvosa
Prof. Dr. Kopper László, a Klinikai Onkológia c. folyóirat társ-főszerkesztője, a Semmelweis Egyetem I. Sz. Patológiai Intézetének professzora
Dr. Lakos István, a Gyógyulj Velünk Egyesület elnöke
B. Papp László, a Gyógyulj Velünk Egyesület szóvivője, a Rákgyógyítás.hu főszerkesztője

Időpont: 2014. február 27. csütörtök 14 óra 30 perc
Helyszín: Mirage Fashion Hotel – Budapest, VI. kerület Dózsa György út 88.

A részvételhez regisztrációját kérjük az mkotweb@gmail.com címre küldje.

A meghívó innen letölthető PDF formátumban


Kapcsolódó cikkek